Dezbatere ISPRI și comunitatea de experți din Ucraina

ISPRI – Academia Română a găzduit, pe 6 iunie, o dezbatere împreună cu o echipă de 18 experți ucraineni, care lucrează la Ministerul Afcerilor Externe, Direcția de Informații a Ministerului Apărării, reprezentanți ai regiunilor Cernăuți, Transcarpatia/ Maramureșul de Nord și Odessa, care lucrează pentru sprijinul Biroului ucrainean al viceprim-ministrului pentru integrare europeană și euro-atlantică a Ucrainei și Centrul pentru Comunicare Strategică și Securitate Informațională din cadrul Ministerului Culturii și Politicii Informaționale al Ucrainei. Proiectul este susținut de către UE, iar team-leader este Andrei Stoiciu.

A fost o dezbatere extrem de utilă pentru ambele părți, cu accent pe războiul informațional și comunicare strategică, LARICS – Laborator pentru Analiza Războiului Informaţional fiind un reper în aceste discuții.S-au pus bazele unei cooperări ulterioare care nu poate fi decât benefică.

Mulțumim colegilor ucraineni pentru vizită și le urăm succes în tot ceea ce întreprind!

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi text care spune „onale MÂNĂ Institutul ȘtiinÈ›e Politice și Relații Internaționale "Ion I.C.Brătianu" ACADEMIA ROMÂNĂ CENTRUL CERCETĂRI SOCIOLOGICE L.A.R.I.C.S. CENTRUL DE CERCETĂRI SOCIOLOGICE L.A.R.I.C.S. LARICS CENTRUL DECERCETĂRI SOCIOLOGICE L.A.R.I.C.S. CENTRU EDITURA ISPRI LARICS SOCIOLO L.A.R.I. EDITURA ISPRI LARICS 出 LA UNIVERSITARA MARIINEGRE FUMN EDITURA ISPRI SIANVERSITARAA Politice onale nu" MÂNĂ TAUNVERSTAR AMARINEG FUMN Institutul de ȘtiinÈ›e Poli și Relații Inter Ion .C.B ACADEMIA CENTRUL DE CERCETĂ TĂRI CENTR SOCIO L.A.R”
Ar putea fi o imagine cu 6 persoane, persoane studiind şi mulţime
Ar putea fi o imagine cu 14 persoane, persoane studiind şi text
Ar putea fi o imagine cu 13 persoane
Ar putea fi o imagine cu 9 persoane, păr blond şi persoane studiind
Ar putea fi o imagine cu 11 persoane şi persoane studiind
Ar putea fi o imagine cu 13 persoane şi persoane studiind
Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane studiind, ochelari de vedere şi text
Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, redacţie şi text
Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi text
Ar putea fi o imagine cu 9 persoane şi persoane studiind
Ar putea fi o imagine cu 15 persoane şi persoane studiind
Ar putea fi o imagine cu 11 persoane şi text

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *